Què fem?

FALSOS SOSTRES, AÏLLAMENTS TERMO-ACÚSTICS, PROTECCIÓ PASSIVA CONTRA EL FOC, TRASDOSSATS I TÀBICS AMB PLACA GUIX LAMINAT

Realitzem treballs de reforma i manteniment, així com execució d´obres de nova construcció. Els nostres més de 500m2 de magatzem a Barberà del Vallés, ens permet disposar de material de manera inminent, fet que agilitza i facilita la realització de les obres i la finalització de les feines dins de les dates establertes.

La trajectòria de l´empresa ha estat guiada per la confiança dels nostres clients: Interioristes, enginyeries, estudis d´arquitectura i empreses constructores, que ens han donat l´oportunitat de formar part de projectes emblemàtics.

 

Aquests desafiaments ens han permés, no només acumular experiència, sinó també consolidar la nostre eficiència i excel.lència en cadascuna de les feines que assumim.

Ens sentim orgullosos d´haver participat en projectes importants i significatius com ara la reforma de l´Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat del Vallés, amb la instal.lació de més de 4.000m2 de trasdossats i envans.

 

Aquesta experiència ens ha permès no només demostrar la nostre habilitat en realització i precisió d´obres, sinó també el nostre compromís amb projectes d´alta rel.levància social.

Els estudis d’enregistrament per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3), l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital Sant Joan de Deu a Barcelona, l’Hospital de Vic, Hotels com l’Hotel C31 a Castelldefels, i la remodelació d’oficines emblemàtiques de l’Eixample de Barcelona com les oficines de Zurich, entre d’altres, són alguns dels exemples de les nostres obres més importants.

Treballem amb les principals marques del sector, garantint un alt nivell de qualitat amb els materials subministrats per l´execució de l´obra.

 

Som instal·ladors recomanats per empreses tant importants com Armstrong, capdavantera en la fabricació de falsos sostres.

Necessita més informació sobre els nostres productes i serveis?

Contacti amb nosaltres.